Treceți la conținutul principal

MAREA

. Sarea de mare

Sarea de mare este unul dintre cei mai aprigi inamici ai celulitei. Pentru a scapa de celulita, amesteca putina cafea cu cereale si ulei de migadale. Aplica acest tratament prin miscari circulare pe toate zonele afectate de celulita. In cateva luni, rezultatele vor fi vizibile.

Pentru a scapa de celulita poti face si bai calde in sare de apa. Temperatura apei trebuie sa aiba cel putin 37 de grade, iar cantitatea optima de sare de mare pe care trebuie sa o folosesti este de 300gr
Cele mai multe saruri de baie contin sare de mare ca ingredient principal. Aceastea au rolul de a relaxa si este bine cunoscut faptul ca, in cele mai multe terapii alternative, se recomanda utilizarea de sare de mare pentru diverse proprietati terapeutice.

Cu un continut bogat de sulfat de magneziu, sarea de mare are efect antiinflamator si este un exfoliator natural uimitor.

Tratamentul cu sare de mare poate fi foarte eficient pentru tratarea acneei. De multe ori, apa sarata de mare ajuta la eliminarea petelor si a punctelor negre si lasa pielea moale si catifelata. Acelasi efect il are si sarea de mare. Astfel, daca ai probleme cu acneea, foloseste sare de mare in fiecare zi si vei observa ca punctele negre vor disparea treptat.

Sarea de mare te poate ajuta sa scapi rapid si de matreata. Foloseste o masca de par normala in combinatie cu un pumn de sare de mare, pentru a-i spori efectul.
Pentru a avea rezultate optime, lasa masca sa actioneze cel putin trei ore, apoi spala-te normal pe par. In scurt timp, vei scapa de matreata, iar parul tau va fi catifelat si cu un aspect perfect sanatos.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

ASPIRATIA DE CORPI STRAINI

Aspiratia de corpi straini : Cum se manifesta Simptomele difera in functie de fragmentul aspirat, marimea sa si capacitatea de obstructie a cailor respiratorii sunt doua caracteristici ce dicteaza manifestarile clinice. Daca fragmentul este mare, corpul va incerca sa se apere prin tuse intensa si severa, chinuitoare, care are menirea de a incerca sa expulzeze fragmentul. Daca prin tuse nu se poate realiza revenirea la starea de normalitate, vor aparea simptome si semne ca : dispnee severa ( dificultate in respiratie), cianoza si fenomene de sufocare. Daca fragmentul nu este atat de mare incat sa obstrueze tot lumenul cailor aeriene si el ramane blocat la un nivel care totusi permite trecerea unui flux de aer, va aparea o respiratie suieratoare si zgomotoasa care necesita interventia de ajutor a unui medic pentru indepartarea fragmentului fara complicatii. Daca fragmentul este foarte mic si permite trecerea lui prin bronhii pana la un anumit nivel, simtomele respiratorii nu vor fi e
Aparatul digestiv si glandele anexe reprezinta totalitatea organelor care realizeaza digestia,adica transformarile alimentelor pentru a fi facute asimilabile.Aparatul digestiv este alcatuit dintr-un tub musculos intins numit tubul digestiv si din glandele anexe. Tubul digestiv cuprinde cavitatea bucala,faringele,esofagul,stomacul,intestinul subtire si intestinul gros.Fiecare segment din tubul digestiv are un rol precis in actul digestiei.In interior tubul digestiv este captusit cu o mucoasa care contine glande mici cu rol de a secreta fermenti digestivi,necesari digestiei alimentelor. Glandele anexe participa la digestia chimica a alimentelor prin fermentii care ii secreta si ii varsa in tubul digestiv.Aceste glande sunt: glandele salivare,ficatul si pancreasul. Cavitatea bucala este adaptata pentru prinsul si mestecatul hranei.Ea reprezinta o cavitate pe care o delimiteaza:inainte dintii si buzele,in sus bolta palatina formata din palatul osos,valul palatului si lueta.De o par